Isabel

Backoffice

Goede koffie, verse taart, een gezonde én lekkere lunch. Ik vind het een feest om mensen in de watten te leggen, ga een stukje rechterop lopen wanneer ik onze taart serveer en de bewonderende geluiden hoor van liefhebbers. Ik vind het enorm leuk om van Tony te leren, een vakman die met elke situatie raad weet. Samen met het team dat binnen de muren van Depot Noord beweegt én onze gasten maken wij van onze vergaderlocatie een warme haven.

Op mijn 14e ben ik één van de weinige restaurants binnen gelopen in het dorp waar ik ben opgegroeid. Ik wou graag in de bediening werken en vond het ook geen probleem om in de keuken te helpen. Achteraf misschien wat overmoedig, om in de keuken te werken heb je toch écht een opleiding of in ieder geval ervaring nodig. Toch werd ik tijdens de rustige uurtjes overal bij betrokken, ik leerde vis fileren, de lekkerste brownies bakken en heb kilometers stokbrood klein gesneden.

Je vindt mij niet alleen op onze locatie in Rotterdam Noord, maar ook online! Depot Noord is erg fotogeniek, ik maak graag mooie plaatjes voor onze social media accounts.

unnamed (1)
Isabel

Backoffice

Scroll naar boven