Tony

Hospitality manager

Zeg je hospitality dan zeg je Tony, want dat is zijn drijfveer. Na jaren gewerkt te hebben voor de evenementen van Coca-Cola is Tony in Depot Noord neergestreken. Hij zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt en zal altijd proberen een vraag al voor te zijn met het antwoord. Hij is de hele dag, op de achtergrond weliswaar, aanwezig en zorgt dat de taart op tijd wordt geserveerd, de smoothies geshaked zijn en de lunch vers, gezond en gevarieerd is. En mocht er een snoertje missen van je laptop dan zoekt hij vast en zeker een oplossing.

Vertel eens Toon… Wat vind jij het leukste moment van de dag?

Als ik ‘s ochtends alles klaar heb staan, een LP op de platenspeler heb gelegd en de gasten komen binnen. Als het vaste klanten zijn, dan vinden ze het fijn ‘thuiskomen’ of ze zijn voor het eerst en verbazen zich over de sfeer die achter de robuuste gevel van Depot Noord schuilgaat.

En als je niet aan het werk bent?

Dan knutsel ik graag… met oesterschelpen. Ik maak er bijvoorbeeld lampen, vazen, memory en sieraden mee. Loop vooral langs in december, want dan bouw ik mijn Kerstboom van oesterschelpen weer op.

Tony. Hospitality manager voor de deur van vergaderruimte rotterdam
Tony

Hospitality manager

Scroll naar boven