Testimonial

Depot Noord
– Als het om meer dan werken gaat –

Als je de volle 100 procent aandacht wilt geven aan je team, doe je dat op een locatie waar je niet afgeleid wordt door mail, telefoon of een ‘snelle’ vraag van een collega. In de video vertellen twee klanten waarom ze graag werken in Depot Noord. Wees welkom om de sfeer te ervaren.

Als je hier ’s morgens binnenkomt als trainer, dan staat er een kopje koffie voor je klaar. Dat vind ik ongekende luxe. Je voelt je hierdoor heel welkom. Het is super prettig dat als de deelnemers binnenkomen er iemand is die ze welkom heeft en die zegt: ”Hey, goedemorgen wil je wat drinken?” Er staat ook altijd muziek aan. Ik vind de ruimte onwijs prettig, het is gezellig, er zit een eigen keuken in, waardoor we onze eigen gang kunnen gaan. Het scherm werkt prima, we kunnen onze laptop verbinden met Airplay. Ik moet ook zeggen dat we hele lekkere taart krijgen.
Wij zijn hartstikke tevreden en het is super fijn om hier training te geven!

Wat eerst een verwaarloosd pand was dat 10 jaar leeg stond, is nu een sfeervolle vergaderplek. Het karakteristieke gebouw is een combinatie van licht, staal en hout.  Klanten komen aan het einde van de dag naar ons toe om te vertellen dat ze zo ontspannen hebben kunnen werken waardoor ze zichzelf konden zijn. Het voelt informeel, maar is strak georganiseerd.

De vrijheid die je krijgt, geeft je de gelegenheid om te zijn wie je bent.

Vergaderen       MT-overleg       Brainstorm      Lunch       Workshops       Private dining

RESERVEREN