Vergaderen in Rotterdam op een bijzondere vergaderlocatie

//Vergaderen in Rotterdam op een bijzondere vergaderlocatie

Vergaderen in Rotterdam op een bijzondere vergaderlocatie

Vergaderen in Rotterdam op een bijzondere vergaderlocatie

Strak geregeld, informele sfeer en een bijzondere vergaderlocatie. Vergaderen in Rotterdam? Voor een inspirerende locatie om te vergaderen in Rotterdam ben je bij Depot Noord aan het juiste adres. Deze vergaderen- zaal is anders dan de moderne vergaderen- zalen. Het is een oude broodfabriek omgetoverd tot een unieke vergaderlocatie met veel vrijheid, ruimte en rust. Vergaderen in Rotterdam, dat doe je hier op deze bijzondere vergaderlocatie.

Deze unieke vergaderlocatie is een echt pareltje tussen alle andere vergaderen- zalen. De inspirerende locatie beschikt over een exclusieve vergaderlocatie voor bijvoorbeeld een mt vergadering in Rotterdam. Vergaderen in Rotterdam kan je afwisselen met de leukste workshops in Rotterdam. Denk hierbij aan een kook workshop in Rotterdam, maar je kunt het ook combineren met de magnifieke wijnproeverijen en de waanzinnige schilderworkshops.

In vergelijking tot andere vergaderen- zalen kan je de bijeenkomsten afwisselen met workshops in Rotterdam, een heerlijke lunch of een voortreffelijk diner. Op deze bijzondere vergaderlocatie komt niemand iets tekort!

Geschiedenis van Depot Noord

Depot Noord was niet altijd een plek om te vergaderen in Rotterdam. Sterker nog, dat je hier kunt vergaderen in Rotterdam is pas van deze eeuw. Daarvoor was het pand een broodfabriek, en geen bijzondere vergaderlocatie.
Bijna geen ene ‘oude’ Rotterdammer is niet bekend met het brood uit deze voormalige broodfabriek van Van der Meer & Schoep. Dag in dag uit werd op deze inspirerende locatie brood gebakken.

De Rotterdamse bakkerij ontstond vanuit een fusie van twee bakkerijen in 1917. Na goed overleg gingen de koek,- brood,- en banketbakker Gerard Schoep en Van der Meer van de Crooswijkseweg samen verder met een enorm netwerk van trouwe klanten. Destijds spaarden klanten kassabonnen om kortingen te krijgen.

De industrialisering zette op met als gevolg dat de traditionele bakkerij een net wat ander jasje kreeg. Het Depot werd een opslagplaats en sorteerplek voor brood. Het brood werd vanaf deze inspirerende locatie vervoerd naar winkels en consumenten met bezorgwagentjes.

Op een gegeven moment kwam het pand leeg te staan. Na tien jaar leegstand, is het pand omgetoverd tot een bijzondere vergaderlocatie. Vergaderen in Rotterdam werd mogelijk op een exclusieve vergaderlocatie. Het gebouw werd namelijk in de geest van ‘Fin de siècle’ verbouwd. Sfeervol, warm en klassiek-modern. Een unieke vergaderlocatie was geboren tussen allerlei andere gewone vergaderen- zalen.

Vergaderen in Rotterdam vlakbij Centraal

Wil je vergaderen in Rotterdam, maar niet eindeloos veel tijd kwijt zijn aan gedoe met vervoer? Er zijn vergaderen- zalen die moeilijk te bereiken zijn, maar dat geldt niet voor de vergaderen- zaal Depot Noord.

In Depot Noord kan je met gemak vergaderen in Rotterdam. Deze exclusieve vergaderlocatie ligt vlakbij het Station Rotterdam Noord. Als je wilt vergaderen in Rotterdam, dan hoef je maar paar minuten vanaf het station te lopen, en je bent aangekomen op deze bijzondere vergaderlocatie.

 

Ook met de auto kun je gemakkelijk bij deze unieke vergaderlocatie komen om te vergaderen in Rotterdam. Vanaf de A20-ring van Rotterdam hoef je nog minder dan 3 minuten te rijden. De exclusieve vergaderlocatie ligt namelijk in het hart van ‘Urban Rotterdam’. Deze inspirerende locatie ligt vlakbij de Bergweg, de Benthuizerstraat en het hippe Zwaanshals.

Vergaderen in Rotterdam, een bijzondere vergaderlocatie

 

Naast dat je in dit bijzondere gebouw kunt vergaderen in Rotterdam, biedt Depot Noord de geschikte ruimtes voor kook workshops in Rotterdam, andere workshops in Rotterdam, een mt vergadering in Rotterdam of een andere soort bijeenkomst. Met deze combinatie aan workshops behoort Depot Noord tot één van de meest bijzondere vergaderen- zalen.

Stijlvol vergaderen in Rotterdam op een exclusieve vergaderlocatie

In tegenstelling tot veel andere vergaderen- zalen is deze bijzondere vergaderlocatie omgetoverd tot een prachtige bezienswaardigheid. Stijlvol vergaderen in Rotterdam is daarom hier gegarandeerd. De vergaderen- zaal Depot Noord is volledig gerenoveerd en gemaakt tot een prachtig pand waar moderne stijlen en klassieke invloeden vermengd zijn. Een bijzondere vergaderlocatie kan je het zeker noemen.

Voor kook workshops in Rotterdam, andere workshops in Rotterdam of een mt vergadering in Rotterdam is dit een fantastisch unieke vergaderlocatie. Licht en warmte zijn prachtig gecombineerd. De aangeklede exclusieve vergaderlocatie in combinatie met de betonnen vloeren zijn onmiskenbaar stijlvol. Niet voor niks staat Depot Noord bekend als een van de luxere, sfeervollere en uitgebreide vergaderen- zalen.

 

Veelzijdig bijzondere vergaderlocatie en klantvriendelijk personeel

 

Vergaderen is niemands hobby. Toch weet het personeel van Depot Noord de saaiheid van die ellelange vergaderingen te beperken op deze bijzondere vergaderlocatie.

Er heerst op deze exclusieve vergaderlocatie een ontspannen sfeer en een no-nonsense mentaliteit. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en de medewerkers zullen er alles aan doen om de energie te laten stromen in de vergaderingen. Immers, hoe meer energie, hoe effectiever de vergaderingen zullen zijn. En dat wil iedereen bereiken in de vergaderen- zalen!

Afwisselend vergaderen in Rotterdam

Het is misschien niet te geloven, maar het is echt waar. Vergaderen in Rotterdam wordt bij ons gewoon leuk. Een mt vergadering in Rotterdam en de brainstormsessies kan je afwisselen met een diner en ontzettend leuke workshops, zoals een kook workshop in Rotterdam, een schilderworkshop of een wijnproeverij.

 

Een break is altijd goed. Na uren vergaderen in Rotterdam komt de koffie je neus uit, de creativiteit is van de aardbodem verdwenen en je hersens zijn wel toe aan wat afwisseling. Op deze bijzondere vergaderlocatie Depot Noord ben je dan helemaal aan het juiste adres.

 

Zo kun je bijvoorbeeld je mt vergadering in Rotterdam bij ons afwisselen met workshops en diners. Voor de beste kook workshop in Rotterdam zal je hier ook gegarandeerd smullen, samen met je collega’s, je partners of je medewerkers. Succes is gegarandeerd! Zowel qua plezier, als qua effectiviteit van bijvoorbeeld je mt vergadering in Rotterdam.

Een ontspannen afsluiter na een dag vergaderen in Rotterdam

Een dag lang of een dagdeel vergaderen in Rotterdam vreet energie. Niet fysiek, maar vooral mentaal. Met name wanneer je lange brainstormsessies achter de rug hebt, voel je dat je denktank leeg is. Zelfs op zo’n bijzondere vergaderlocatie.

Niet vreemd ook dat er workshops in Rotterdam zijn voor na de vergaderingen. Samen met je collega’s kan je je hersens even tot rust laten komen op een unieke vergaderlocatie met totaal andere activiteiten. Daarna kan je met een vers geheugen verder vergaderen in Rotterdam.

Waarom vergaderen in Rotterdam op een externe locatie?

Er zijn veel vergaderen- zalen uit de grond gestampt. Overleggen op een totaal andere bijzondere vergaderlocatie is geliefd, maar waarom? En waarom zou je dan speciaal vergaderen in Rotterdam?

 1. Geen ruimte in eigen kantoor

Heb je weinig kantoorruimte en wil je vergaderen in Rotterdam? Dan is het soms lastig om een geschikte vergaderruimte vinden. Een mt vergadering in Rotterdam bijvoorbeeld doe je liever op een gesloten plek en niet waar alle andere collega’s bij zijn. Dus wil jij ergens vergaderen in Rotterdam, dan is Depot Noord een geschikte plek. Er is hier meer dan ruimte genoeg voor trainingen, besloten vergaderingen en ontspannen brainstormsessies.

 1. Creativiteit een nieuw leven inblazen

Waarom zou je vergaderen- zalen zoeken, als je ook in je eigen kantoor kunt overleggen, vergaderen en brainstormen? De reden is vaak: even wat anders. Een andere unieke vergaderlocatie zorgt dat je hersens nieuwe energie en verse focus krijgen.

Met name voor brainstormsessies is een exclusieve vergaderlocatie ideaal. Regelmaat is een dooddoener voor het creatieve vermogen. Op een andere unieke vergaderlocatie, een andere omgeving en een totaal andere sfeer triggert de creatieve breinen. Dat maakt een brainstormsessie effectiever én leuker! Wissel het af met kook workshops in Rotterdam of een diner en vergaderen in Rotterdam wordt nog beter.

 1. Goede faciliteiten

Een externe vergaderruimte beschikt over alles wat je nodig hebt. Met vergaderen in Rotterdam in Depot Noord ben je voorzien van alles wat je nodig hebt. Deze bijzondere vergaderlocatie beschikt over een goede WiFi verbinding, een beamer met smartboard, een flip-over met stiften, lekker eten en goede sterke koffie. Door de goede faciliteiten wordt vergaderen in Rotterdam een stuk efficiënter en leuker.

 1. Vergaderen in Rotterdam ontspannen afsluiten

Een mt vergadering in Rotterdam of een gewoon overleg kan urenlang duren. Dit slurpt energie en je hersens zullen absoluut uitgedaagd worden. Gelukkig kun je in Depot Noord een lange vergaderdag goed afsluiten met de leukste kook workshops in Rotterdam, een schilderworkshop of een lekker diner.

Inspirerende locatie met een bijzondere vergaderlocatie

Vergaderen in Rotterdam? Een training organiseren? Een besloten vergadering inplannen? Genieten van een heerlijk diner? Een kook workshop in Rotterdam organiseren? Depot Noord is voor een breed scala aan activiteiten te boeken.

 

Te boeken dagdelen

Je kan op verschillende momenten van de dag vergaderen in Rotterdam. Deze bijzondere vergaderlocatie is op verschillende momenten van de dag te boeken:

 • 9:00-13:00
 • 13:00-18:00
 • 18:00-23:00

Deze dagdelen zijn geschikt om te vergaderen in Rotterdam, een kook workshop in Rotterdam te volgen of voor andere activiteiten. De keuze ligt bij jou. Het combineren van vergaderen in Rotterdam met een kook workshop in Rotterdam is het meest favoriet bij onze gasten.

Bijzondere vergaderlocatie

Als je kiest voor vergaderen in Rotterdam, dan is Depot Noord bij uitstek een goed idee. Het gebouw heeft één enkele ruimte van zo’n 70 m2. Het gebouw beschikt niet over meerdere vergaderen- zalen. Ondanks dat er niet meerdere vergaderen- zalen zijn, is deze bijzondere vergaderlocatie ruim genoeg. In deze ruimte kan je met maximaal 35 personen vergaderen in Rotterdam.

 

Naast dat deze bijzondere vergaderlocatie een magnifieke inrichting en architectuur heeft, zijn jullie ook van alle gemak voorzien. In de ruimte is een beamer met smartboard aanwezig, een flipover met stiften en gratis WiFi. Dit is een groot luxe in vergelijking tot veel andere vergaderen- zalen, maar daar blijft het niet bij…

Exclusieve vergaderlocatie met een voortreffelijke keuken

Vergaderen in Rotterdam te Depot Noord wordt omschreven als luxe, klantvriendelijk en effectief. Tijdens het vergaderen in Rotterdam zijn er op de achtergrond mensen actief bezig om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Deze exclusieve vergaderlocatie heeft een locatiemanager die de hele dag druk in de weer is om jou en je collega’s / medewerkers te voorzien van allerlei luxe op deze bijzondere vergaderlocatie.

Er wordt gezorgd voor verse smoothies, biologische sappen, heerlijke fruit taart, salades, verse broodjes en huisgemaakte soep. Als je wilt vergaderen in Rotterdam, dan zit je hier gegarandeerd goed.

Inspirerende locatie met veel flexibiliteit

Dat dit een unieke vergaderlocatie is, dat is iedereen wel bekend. De multifunctionele exclusieve vergaderlocatie, het heerlijke eten uit de voortreffelijke keuken en het klantvriendelijke personeel maken vergaderen in Rotterdam een uitje op deze bijzondere vergaderlocatie.

 

Daarnaast beschikt deze bijzondere vergaderlocatie over een ander groot voordeel ten opzichte van andere vergaderen- zalen. Vergaderen in Rotterdam in Depot Noord staat bekend om de grote mate van flexibiliteit. Samen met je team kun je deze unieke vergaderlocatie naar jouw hand zetten. Je kunt namelijk zelf de indeling van je ruimte regelen.

Je kunt vergaderen in Rotterdam rondom een vierkante tafel of een lange tafel. Je kan deze exclusieve vergaderlocatie zelfs omtoveren tot een inspirerende locatie met een theateropstelling. Of maak een kring van stoelen. Alles is mogelijk. Wakker het creatieve brein aan. Activeer je medewerkers. Effectief vergaderen in Rotterdam is zeker.

Flexibele tafelindelingen voor vergaderen in Rotterdam

Er zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk. Deze unieke vergaderlocatie biedt de volgende mogelijkheden:

 

 • Een bijzondere vergaderlocatie met 1 langwerpige tafel voor 8 of voor 16 personen (de tafeleindes tellen mee).
 • Een inspirerende locatie met 2 langwerpige tafels van elk 16 personen (de tafeleindes tellen mee).
 • Een unieke vergaderlocatie met 1 vierkante tafel voor 12 personen.
 • Een exclusieve vergaderlocatie met een U-opstelling voor 20 personen.
 • Unieke opstelling voor een mt vergadering in Rotterdam met een theateropstelling voor 35 personen.

Heerlijke afsluiter op een inspirerende locatie

Deze bijzondere vergaderlocatie biedt je de mogelijkheid om na uren vergaderen in Rotterdam de dag fantastisch af te sluiten met een heerlijk diner. Deze unieke vergaderlocatie beschikt over een voortreffelijke keuken, een fantastisch menu en een gespecialiseerde kok. Op deze inspirerende locatie heb je de mogelijkheid om het menu volledig af te stemmen op jouw wensen.

Zo kun je bijvoorbeeld een mt vergadering in Rotterdam afsluiten met een verrukkelijk diner. Deze bijzondere vergaderlocatie wordt dan omgetoverd tot een restaurant. Alleen deel je deze inspirerende locatie niet met andere gasten. Deze bijzondere vergaderlocatie biedt je de mogelijkheid om in privé sfeer te blijven eten. Het voordeel hiervan is dat je op deze bijzondere vergaderlocatie verder kunt gaan met vertrouwelijke gesprekken en prestaties.

 

Naast een diner kun je ook kiezen voor kook workshops in Rotterdam. Deze kook workshop in Rotterdam staat goed bekend en wordt begeleid door een topkok in een professionele keuken.

Kook workshops in Rotterdam

Na een aantal uur vergaderen in Rotterdam, kan je samen met je collega’s iets totaal anders doen. De kook workshops in Rotterdam zorgen ervoor dat jullie je hoofden even kunnen legen, en je buikjes kunnen vullen.

Met plezier ontvangen we bedrijven en zakenpartners voor de kook workshops in Rotterdam. Jullie krijgen de beste technieken mee om tapas te maken, oesters te bereiden of om wijn te proeven. Deze ervaring doen jullie niet op vanuit een theorieboek, maar echt in de praktijk tijdens de kook workshops in Rotterdam.

Door gebruik van verse ingrediënten, goed kookapparatuur en de service van klantvriendelijk personeel staan onze kook workshops in Rotterdam goed bekend. Uitstekende kwaliteit is bij ons verzekerd. Plezier en goed gezelschap ook!

Kook workshops in Rotterdam, volledig op maat

De kook workshops in Rotterdam zijn volledig af te stemmen op jouw wensen. De culinaire avond kan je helemaal invullen zoals jij dat wenst. Met deze kook workshops in Rotterdam kies je zelf het menu, wat je wilt leren en welke tijd het ongeveer in beslag kan nemen.

Zo kun je de kook workshops in Rotterdam afwisselen met vergaderen en overleggen. Onder begeleiding van privé kok Geert Heester leer je snijtechnieken aan, krijg je informatie over voeding en bereid je een eigen maaltijd. Dezelfde kok regelt niet alleen de kook workshops in Rotterdam, maar maakt ook de diners. Een ervaren kok is het zeker!

Bedrijfsuitje met leuke kook workshops in Rotterdam

Je weet dat je baas goed is in z’n werk, maar ken jij ook zijn culinaire skills? Ben je nieuwsgierig naar de kookkunsten van de programmeur, die met name codeskills heeft? Weet jij je hoofd koel te houden in de hectiek van de keuken? Met de kook workshops in Rotterdam krijg je antwoord op al deze vragen.

De kook workshops in Rotterdam zijn bij uitstek favoriet als bedrijfsuitje onder werkgevers. Niet gek ook, gezelligheid begint in de keuken. De kook workshops in Rotterdam bieden een uitgelezen kans voor teambuilding. Leer je collega’s en relaties beter kennen.

Tijdens de kook workshops in Rotterdam moet je luisteren, samenwerken, reflecteren, en kun je tegelijkertijd genieten van heerlijk eten. Met de kook workshops in Rotterdam heeft iedereen een eigen taak. Jullie moeten de taken onderling verdelen. Iedereen moet bijdragen, want anders komt het gerecht niet tot z’n recht.

De kook workshops in Rotterdam zijn vergelijkbaar met het werken in een bedrijf, maar dan met een net wat andere context. Daarom bieden de kook workshops in Rotterdam een fantastische manier om te samenwerken, elkaar beter te leren kennen en ook nog eens bezig te zijn met een ontspannen activiteit.

De voordelen van de kook workshops in Rotterdam

Met een bedrijfsuitje heb je de keuze uit talloze soorten activiteiten. Je kan met je collega’s survivalen, uit eten gaan of een bezoek nemen aan een pretpark. De kook workshops in Rotterdam zijn hele andere koek. Waarom zou je kiezen voor één van de kook workshops in Rotterdam? Meer dan reden genoeg!

 1. Met de kook workshops in Rotterdam heb je weer eens wat anders

Met een feest, een verjaardag of een bedrijfsuitje komt er altijd lekker eten bij kijken. Dus waarom zou je met een bedrijfsuitje of relatie-event urenlang aan een tafel zitten, als jullie ook zelf aan de slag kunnen? Met onze kook workshops in Rotterdam doen jullie een keer iets anders dan uit eten gaan en bediend te worden. Nu doen jullie het zelf!

 1. Beste technieken aanleren met de kook workshops in Rotterdam

De kook workshop in Rotterdam wordt begeleid door een professionele kok. Misschien sta je zelden in de keuken of heb je gewoon niet zoveel ervaring en schotel je dagelijks hetzelfde voor. Na de kook workshops in Rotterdam verlaat je de keuken in ieder geval als een masterchef! Je leert pure smaken te herkennen, nieuwe technieken voor het bereiden van eten, en dat allemaal met goed gezelschap. Daarnaast kan je met een fris geheugen verder vergaderen in Rotterdam.

 1. Kook workshops in Rotterdam voor sublieme teambuilding

De kook workshops in Rotterdam zijn geliefd onder collega’s, werkgevers en zakenpartners. Dat komt niet alleen door het heerlijke eten. Een workshop koken vraagt de inzet van iedere aanwezige. De ene bakt het vlees en maakt de saus en de ander snijdt de groente en zet de tafel klaar. Kortom, iedereen heeft een taak en dat vraagt samenwerken, goed overleggen en elkaar helpen.

Naast dat je ook wel een beetje werkt, zijn de kook workshops in Rotterdam met name heel gezellig. De keuken is een open ruimte. Je praat en lacht met collega’s en je leert een totaal andere kant van ze kennen, in een ontspannen en prachtige omgeving. Om deze reden zijn de kook workshops in Rotterdam een veel gekozen afsluiter.

 1. Uitgebreide keuze uit soorten kook workshops in Rotterdam

Bij Depot Noord heb je de keuze uit allerlei soorten workshops koken. Je kan Italiaanse, Franse en Spaanse workshops volgen, met tapas of iets anders. Een waanzinnig leuke oesterworkshop is ook mogelijk. Wil je liever voor iets sterkers gaan, dan kan je een wijnproeverij op het programma zetten. In Depot Noord is er keuze genoeg qua kook workshops in Rotterdam.

 1. Sfeervolle omgeving voor de leukste kook workshops in Rotterdam

De koks, je collega’s en de gerechten zelf zijn zeer bepalend voor de sfeer. Maar de inrichting en de uitstraling van de kookstudio is ook van invloed. Bij Depot Noord ben je dan aan het juiste adres. Dit nostalgische pand is warm, historisch en klassiek/modern. Anders dan veel andere vergaderen- zalen is dit een unieke omgeving met een sfeervolle uitstraling.

Welke kook workshops in Rotterdam zijn er?

In Depot Noord kunnen jij en je collega’s terecht voor verschillende soorten kook workshops in Rotterdam.

Italiaanse kook workshop in Rotterdam

La bella Italia. Proef Italië. Risotto, de bekende saltimbocca, vers gemaakte pasta met Parmezaanse kaas. Deze kook workshops in Rotterdam laten je kennis maken met echt Italiaans eten.

Je gaat terug naar de basis met verfijnde traditionele Italiaanse gerechten. Jij en je collega’s leren alles over Italiaans ruiken, proeven en koken. De smaken van basilicum, rozemarijn en zongedroogde tomaatjes maken jullie je eigen.

Met deze kook workshops in Rotterdam wordt je een echte Italiaanse meesterkok. Onder begeleiding van professionele koks leer je de fijnste culinaire kunsten van Italiaanse gerechten bereiden. De kunst is om terug naar de basis te gaan, voor pure smaken te kiezen, terwijl het gerecht tegelijkertijd fantastisch vol proeft. Dat wordt smullen!

Franse kook workshop in Rotterdam

Frankrijk staat bekend om de liefde. Met name om de liefde voor eten. Als je denkt aan Frankrijk, dan denk je aan heerlijke wijn, prachtige baguettes en romige kaasjes. De romantiek komt om de hoek kijken in de Franse keuken.

In de Franse keuken draait het om genieten. Genieten van het leven. De extreme diversiteit in de Franse keuken vormt een bron van inspiratie voor magnifieke Franse kook workshops in Rotterdam.

Met de Franse kook workshops in Rotterdam leer je niet alleen de Franse eetcultuur kennen. Je leert ook met simpele ingrediënten een fantastisch gerecht neer te zetten. Dat niet alleen. Eten gaat gepaard met een gemoedelijke en knusse sfeer. Samen met je collega’s ga je daarvoor zorgen. Kaarslicht, rode wijn en een prachtige aangeklede eetruimte. Bon appétit!

Spaanse kook workshop in Rotterdam

Ken je albondigas, tostadas met aioli, gazpacho salade of een stoofpotje van boterbonen? Dat is Spanje. Het zijn allerlei typische Spaanse tapasgerechtjes. Wil je de eetcultuur van Spanje beter kennen? Wees bij Depot Noord voor de leukste Spaanse workshops in Rotterdam.

De gastronomische keuken is een belangrijk onderdeel in de Spaanse cultuur. Leer de cultuur van Spanje op z’n best kennen door Spanje te ruiken, te proeven, te zien en te voelen. Met deze kook workshop in Rotterdam leer je allerlei kleine Spaanse gerechtjes te bereiden, ook wel tapas genoemd.

Samen met je collega’s ga je aan de slag met smakelijk en verse producten. Dat maakt immers de tapas extra lekker. Staan in een Spaanse keuken draait om plezier en passie. Doe samen met je collega’s en masterchefs een fantastische Spaanse kookervaring op. Boek nu de leukste kook workshop in Rotterdam.

Oester kook workshop in Rotterdam

Een oesterworkshop is een bijzondere workshop koken. Veelal worden oesters alleen gegeten in restaurant, of misschien zelfs helemaal niet. Dit komt omdat de kennis over oesters gering is in Nederland.

Want hoe eet je oesters precies en hoe open je een oester? Met mes en vork? Chinese stokjes? Met je vingers? Ben je bovendien bekend met de soorten oesters? Welke zijn van kwaliteit en welke niet? Maar bovenal, hoe bereid je heerlijke oesters? Moet je ze bakken, koken of wokken?

Je krijgt antwoord op al deze vragen bij de oesterworkshop in Depot Noord. Niet met alleen maar theorie, maar je leert samen met je collega’s in de praktijk met deze unieke kook workshop in Rotterdam. Samen gaan jullie oesters proeven, zowel koude als warme. In combinatie met toepasselijke wijnen staat jullie een meesterlijke smaaksensatie te wachten.

Onze oestermannen Martijn Wijn en Dick Ferweda staan te popelen om je kennis te laten maken met de nieuwste Oesterbullet. Dit is een zelf ontwikkelde oestercroquette door de Oestercompagnie.

Wijnproeverij

Goed wijn proeven is vakmanschap. Om jou en je collega’s het onderscheid te leren tussen wijnen geeft Depot Noord de leukste wijnproeverijen. Iedere proeverij is maatwerk. In overleg wordt er een fantastisch programma samengesteld voor jouw groep. Je krijgt wijn aangeboden van allerlei soorten aanbieders. Kwaliteit is gegarandeerd met deze kook workshop in Rotterdam. Plezier ook.

Schilderworkshop in Rotterdam

De workshops in Rotterdam halen andere vaardigheden en skills omhoog van je partners, collega’s en leiders. Misschien zit er wel een Rembrandt in jouw team? Of ontdek je dat je een echte Mondriaan bent. Na het vergaderen in Rotterdam kunnen jullie je hersens frisse nieuwe energie geven met een kleurrijke workshop, letterlijk en figuurlijk.

 

Met deze creatieve workshops in Rotterdam leer je nieuwe technieken aan van ervaren schilders en out of the box creatievelingen. Na afloop zijn jullie de nieuwe talenten in de wereld van schilderen. Vergaderen in Rotterdam op deze unieke vergaderlocatie is dus zo gek nog niet.

Met een schilderworkshop zet je letterlijk de wereld even op z’n kop. Met name voor de analisten, financiële adviseurs en economen vormen deze workshops in Rotterdam een prachtige afwisseling. De andere hersenhelft wordt geactiveerd.

De voordelen van de schilder workshop in Rotterdam

De kook workshops in Rotterdam bieden veel voordelen, maar de schilderworkshop ook!

 1. Tastbare herinnering

De workshops in Rotterdam laten altijd de leukste herinneringen achter, of je nu kiest voor de kook workshops in Rotterdam, een wijnproeverij of een groot oesterfeest. De schilderworkshop is net een tikkeltje anders. Een schilderworkshop geeft je ook een tastbare herinnering mee. Tijdens deze workshop maak je je eigen meesterstuk. Deze kun je meenemen naar huis en ophangen in je woonkamer, je slaapkamer of in de eetkamer.

 1. Ontdek of ontwikkel nieuwe talenten

Een schilderworkshop biedt je de uitgelezen kans om je schilder-skills te ontwikkelen. Of misschien heb je nooit geweten dat je het in je had, maar blijk je na de workshop een ongekende kunstenaar te zijn.

Met deze creatieve workshops in Rotterdam kan je op een laagdrempelige manier onder begeleiding stap voor stap een meesterstuk neerzetten. Het hoeft geen Rembrandt, Steen of Van Gogh te zijn. De creatie ervan ligt geheel bij jou.

 1. Sfeervolle omgeving

Na lang vergaderen in Rotterdam kan je de dag afsluiten met een creatieve sessie. Niet alleen vergader je op een inspirerende locatie, maar ook de schilderworkshop wordt gegeven op een sublieme sfeervolle plek. De invloeden van de warme, historische, klassiek-moderne omgeving is van positieve invloed op de creatieve twist.

 1. Perfecte teambuilding

Een schilderworkshop is iets totaal anders dan je dagelijkse overleg met je collega’s. Na vergaderen in Rotterdam biedt deze workshop een uitgelezen kans voor team building. Met deze workshops in Rotterdam leer je een andere kant van je collega’s kennen.

 1. Andere hersenhelft activeren

Een dag vergaderen in Rotterdam vraagt veel van het uithoudingsvermogen van je hersens. Je moet voortdurend actief blijven en je brein moet veel denkwerk verzetten. Dat is niet zo gemakkelijk op langer termijn. De aandacht zal verzwakken.

Gelukkig zijn de schilderworkshops ingericht om die ‘inkak momenten’ op te vangen. Met deze creatieve sessies gebruik je een ander deel van je brein en geef je een gedeelte van je brein rust. Zijn jullie helemaal in de creatieve wereld ondergedompeld? Dan kan je daarna fris en fruitig verder vergaderen in Rotterdam.

Ervaringen van onze gasten over vergaderen in Rotterdam

Een inspirerende locatie, een bijzondere vergaderlocatie en fantastische workshops in Rotterdam. De vergaderen- zaal Depot Noord is een prachtige plek om te vergaderen in Rotterdam. Niet alleen wij vinden dat, maar onze gasten vinden dat ook.

De gasten koppelen met grote regelmaat terug dat je ongedwongen kunt vergaderen in Rotterdam op deze exclusieve vergaderlocatie. De sfeer is aangenaam. Een inspirerende locatie met veel ruimte. Sublieme gastvrijheid. Lekker en vers eten.

Sommige gasten noemen deze vorm van vergaderen in Rotterdam een ‘vervangende’ huiskamer. Formaliteit mag, maar de informele vrije sfeer overheerst. Het huiskamergevoel zorgt voor rust, effectieve vergaderingen en een team building boost.

Naast dat het vergaderen in Rotterdam zelf goed bekend staat, zijn de workshops in Rotterdam ook zeer geliefd. Bijeenkomsten kunnen afgewisseld worden met heerlijke kookworkshops in Rotterdam of wijnproeverijen en schildersessies. De creatieve sessies worden volgens onze gasten daardoor nog effectiever!

Metadescription:

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie om te vergaderen in Rotterdam? Depot Noord is een exclusieve vergaderlocatie met faciliteiten en workshops.

 

2018-10-18T12:27:22+00:00