VERGADEREN ROTTERDAM

FACILITEITEN VERGADEREN ROTTERDAM

Vergaderen Rotterdam? Dat kan in een persoonlijke en inspirerende omgeving, te huur per dagdeel. ’s Avonds of in het weekend een ruimte, of meerdere ruimtes tegelijkertijd nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze zalen zijn voorzien van gratis wifi, een Smart TV met online vergadertool en een flip-over met stiften zijn extra bij te boeken. Van digiboard tot catering en van geluids-set tot microfoon alles is aanwezig, vraag naar de mogelijkheden. Vergaderen in de zomer kan lastig zijn maar met onze airco blijven de deelnemers fris en attent.

We horen graag wat je wensen zijn, dan maken we een offerte op maat om in Rotterdam te kunnen vergaderen.


ARRANGEMENTEN

Vergaderen Rotterdam vraagt ook om culinaire verzorging. Voor de gehele dag kunt u een koffie/thee arrangement boeken met heerlijk versgebakken taart van onze eigen leverancier. Uiteraard verzorgen we een smakelijke lunch met diverse broodjes, home-made soep en een verse salade. Hierbij houden we rekening met eventuele voedsel intoleranties en allergieën. Laat ons dat van tevoren even weten.

CORONAPROOF VERGADEREN ROTTERDAM

Vergaderen Rotterdam kan ook bij ons volgens de richtlijnen van het RIVM. Organiseer je een training, vergadering of cursus? Depot Noord heeft hiervoor 2 ruimtes de Entresol en de Bibliotheek voor 8 en 12 personen (naar de RIVM richtlijnen)

 

FAQ VERGADEREN ROTTERDAM

 

  • Ik heb een notenallergie, is dat een probleem voor jullie?

Met voedselintoleranties kunnen wij rekening houden mits dat van tevoren bij ons bekend is

  • Is jullie locatie toegankelijk voor rolstoelen?

Onze vergaderruimte op de begane grond wel maar helaas bevinden de toiletten zicht op de tweede verdieping en is een lift niet aanwezig.

  • Is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt?

In Rotterdam Noord is het betaald parkeren in de straten rondom ons pand. Op 5 minuten lopen afstand is een parkeergarage.

Wijnglazen op tafel tijdens lunch

kLAAR VOOR VERGADEREN rOTTERDAM?


Vergaderen Rotterdam

Scroll naar boven