VERHOOG JE PRODUCTIVITEIT & CREATIVITEIT MET EEN HEISESSIE

Dat heisessies werken wordt keer op keer bewezen. Letterlijk afstand nemen van je afdeling, kantoortuin of werkkamer geeft ruimte om je scoop te vergroten. Brainstormen of trainen werkt nu eenmaal het beste in een andere, inspirerende omgeving. Dus heb je een heisessie gepland? Laat die vertrouwde vergaderruimte op je werk dan links liggen.
De bekendste heisessie is de jaarlijkse bijeenkomst van centrale bankiers in Jackson Hole (USA). Waar overigens geen hei te bekennen is.

Tips voor geslaagde heisessie
Heisessies staan symbool voor het uitwisselen van gedachten, het oplossen van vraagstukken of het bespreken van gevoelige onderwerpen. Dat vergt energie en concentratie. Gezonde voeding, adempauzes in de frisse lucht en een andere zitplaats zorgen ervoor dat je scherp blijft. En laat je telefoon thuis als het even kan. Of gebruik de pauzes van een heisessie om kort je mail en je berichten te checken. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat het bij iedere onderbreking 7  tot 15 minuten duurt voordat je je focus weer terug hebt. Je raadt het al… e-mail en social media zijn de grootste werkonderbrekers.

Ontspanning stimuleert creativiteit
Als je je thuis voelt, kun je werkballast loslaten en komt creativiteit op gang. Dat ondervinden onze vergaderende en brainstormende gasten dagelijks bij Depot Noord.
Wij zien het dan ook als een uitdaging om alles zo te organiseren dat onze gasten op hun best functioneren. De muziek komt uit een ouderwetse platenspeler, verse bloemen omringen je en gastheer Tony staat klaar voor jouw team, bijvoorbeeld om een heerlijke lunch te serveren. Of een borrel na afloop. Een gastvrije omgeving, waardoor je het gevoel hebt in een gelagkamer aan te schuiven in plaats van deel te nemen aan een vergadering.

Voorkom stress bij presentaties
Bij het geven van presentaties is er altijd een lichte spanning of stress.  Slecht functionerende hulpmiddelen kunnen stress verhogend werken. Niets is zo ergerlijk als een overheadprojector die het niet doet. Bij Depot Noord hebben we een Smart-TV waar je heel simpel je laptop op kunt aansluiten. Dat werkt! Ook staan er meerdere flip-overs klaar voor het visualiseren van je ideeën.

Kom langs om sfeer te proeven!
Mis je iets of heb je speciale wensen, alles is bespreekbaar. Wij werken graag aan een duurzame relatie met onze klanten. Zodat we bij een eventueel volgend bezoek aan een paar woorden genoeg hebben om alles tot in de puntjes te verzorgen.
Nog niet eerder bij ons in het oude noorden op bezoek geweest? Loop eens langs om de sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Wees welkom!

Wil je meer informatie, klik dan hier.