Vergaderruimte Bibliotheek

Faciliteiten

Man leest een boek terwijl hij op een tafel leunt.
Inspirerend
Ongehinderd
Focus

Inspirerend vergaderen

Is het een bibliotheek, een galerie, een gymzaal of toch een vergaderruimte? Wacht even, welk woord hoort niet in het rijtje thuis? Nou, uh… gymzaal, hoor ik je denken. Waarom die er tussen staat? Dat is vanwege de robuuste, 4 meter lange evenwichtsbalk die zo’n 150 jaar oud is, van prachtig robuust grenen gemaakt is en nu wordt gebruikt als zitbank. Deze bank staat achter in de ruimte en springt niet meteen in het oog. Wat des te meer opvalt zijn de honderden boeken die op heuphoogte schijnbaar nonchalant tegen de muur zijn opgestapeld. Op oog hoogte zie je de doeken van Mosab Anzo de Syrische kunstenaar die de vergaderruimte het galerie gevoel geven.

Flexibele tafelopstelling

De moderne witte tafels zijn voorzien van wieltjes en derhalve in diverse opstellingen te plaatsen. Op de vrolijke maar comfortabele vergaderstoelen is een lange vergaderdag geen probleem.

verrijdbare stoelen in vergaderruimte de Bibliotheek
Verrijdbare tafels en stoelen
Verende rugleuning
In hoogte verstelbare stoelen
Lunchbuffet met toetjes en bestek met een blauwe achtergrond
Huisgemaakte soep
Rijkgevulde salade
Knapperige broodjes

Lunch

Onze locatie manager is de gehele dag beschikbaar; opererend vanuit de achtergrond ziet hij het als een uitdaging jouw dag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Hij zorgt voor vers fruit, taart, biologische sappen en smoothies, huisgemaakte soep, salades en verse broodjes bij de lunch.

Foto van boeken en schilderijn aan de muur van "De Biebliotheek vergaderruimte

Kom jij binnenkort bij ons vergaderen?

Zoek je een verfrissende vergaderlocatie waar je je thuis voelt? Loop binnen om de sfeer te proeven, een afspraak maken kan ook.

Wees welkom!

Opstellingen

Scroll naar boven