Vergaderruimte Entresol

Faciliteiten

De vergaderruimte

Soms kom je in een ruimte die als een warme jas om je heen valt. Het behaaglijke gevoel dat die jas je geeft, krijg je ook als je ‘de Entresol’ binnenstapt. Het is de combinatie van verschillende elementen die dit vertrek uniek maakt zoals: het brede kookeiland, de kroonluchters, de parketvloer, de verzameling kookboeken en de fotowand. De houten vergadertafels kunnen in allerlei formaties opgesteld worden, zodat je de ruimte nog meer eigen kunt maken en op een optimale manier kan werken.

Hybride werken bij Depot Noord
Hybride vergaderen
Professioneel beeld & geluid
Verhoogd de productiviteit

Videoconferentie tool met volgsysteem

Ons videoconferentie tool geeft de mogelijkheid online/hybride te werken. Dit systeem maakt het mogelijk om vanuit huis of een andere locatie de vergadering bij te wonen. Het werkt als volgt. Je bent vanaf afstand ingelogd via Zoom, Teams of een ander online vergadersysteem. Als iemand in de ruimte aan het woord is zoomt de volgcamera in op de spreker en verscherpt de microfoon het geluid van degene die aan het woord is. De ruis in de ruimte verstomt en dankzij de bewegende camera wordt het gelijk duidelijk wie er aan het woord is.

Detail van een gedekte tafel in de Entresol
Privé kok
Vertrouwelijke gesprekken
Ongestoord dineren

Borrel & Diner

Om de dag met je team af te sluiten, is het mogelijk te borrelen of om in privé sfeer te dineren. Je kunt ongestoord doorgaan met presentaties of vertrouwelijke gesprekken. Het menu is flexibel en kan naar wens van het team worden verzorgd.

Koffie inschenken met design

Kom jij binnenkort bij ons vergaderen?

Zoek je een verfrissende vergaderlocatie waar je je thuis voelt? Loop binnen om de sfeer te proeven, een afspraak maken kan ook.

Wees welkom!

Opstellingen

Vergaderruimte Entresol

Onze grootste ruimte, maar zeer sfeervol ingericht en er zijn diverse opstellingen mogelijk.

Tot 20 personen
Ongeveer 70 m2
veraderlocatie rotterdam - macarons en keuken op de achtergrond
Tot in de puntjes geregeld!

Zien we je binnenkort?

Scroll naar boven