VERGADERRUIMTE HUREN ROTTERDAM

Vergaderruimte huren Rotterdam? Voor uw zakelijke bijeenkomst ben u van harte welkom in onze oude bakkersfabriek Depot Noord. Het pand is een monumentale, vergaderlocatie in het hart van Rotterdam. Na een aanzienlijke verbouwing is het met oude bouwmaterialen omgetoverd tot het best bewaarde geheim van Rotterdam. Uitstekend bereikbaar, gelegen in Rotterdam Noord, inspirerend ingericht en voorzien van alle benodigde zakelijke faciliteiten. Dat maakt Depot Noord tot een aantrekkelijke locatie voor een vergadering, training, brainstorm- of heisessie. Vergaderruimte huren, Rotterdam biedt die mogelijkheid. Bij ons betekent dit werken in een ontspannen en inspirerende omgeving voorzien van alle gemakken. Door de kleinschaligheid hebben we oog voor detail en kunnen we aan uw specifieke wensen voldoen.

FACILITEITEN VERGADERRUIMTE HUREN ROTTERDAM

Vergaderruimte huren Rotterdam? Dat kan in een persoonlijke en inspirerende omgeving, te huur per dagdeel. ’s Avonds of in het weekend een ruimte nodig of meerdere ruimtes tegelijkertijd nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Onze zalen zijn voorzien van gratis wifi, een Smart TV met online vergadertool en een flip-over met stiften zijn extra bij te boeken. Van digiboard tot catering en van geluids-set tot microfoon alles is aanwezig, vraag naar de mogelijkheden. We horen graag wat je wensen zijn, dan maken we een offerte op maat om in Rotterdam te kunnen vergaderen.

ARRANGEMENTEN

Vergaderruimte huren Rotterdam vraagt ook om culinaire verzorging. Voor de gehele dag kunt u een koffie/thee arrangement boeken met heerlijk versgebakken taart van onze eigen leverancier. Uiteraard verzorgen we een smakelijke lunch met diverse broodjes, home-made soep en een verse salade. Hierbij houden we rekening met eventuele voedsel intoleranties en allergieën. Laat ons dat van tevoren even weten.

CORONAPROOF

Vergaderruimte huren Rotterdam kan bij ons ook volgens de richtlijnen van het RIVM. Organiseer je een training, vergadering of cursus? Depot Noord heeft hiervoor 2 ruimtes de Entresol en de Bibliotheek voor 8 en 12 personen (naar de RIVM richtlijnen)

Foto van een witte tafel voor de Biebliotheek Vergaderruimte

Meest Gestelde vragen

Most frequent questions and answers

Er kan voor de deur geparkeerd worden, of in de parkeergarage op 2 minuten loopafstand.

Er zijn perspex spatschermen, er zijn flexibele tafels die uit elkaar geschoven kunnen worden en er is een videoconferentie tool met volgsysteem.

Jazeker. Onze online vergadertool is bij te boeken zodat men vanuit huis qua beeld en geluid aanwezig kan zijn.

Scroll naar boven