Enthousiasme is een sleutelwoord voor Rijn Vogelaar, hij verdient namelijk al jaren zijn geld met het geven van workshops over dit onderwerp . De ene persoon is sneller enthousiast dan de andere persoon. Maar een ding is zeker, als je opgewekt en positief bent, straal je meer energie uit en heeft dat effect op je omgeving. Rijn Vogelaar weet hier alles van af. Hij was bij ons te gast in Depot Noord en we nemen je graag mee met zijn bezoekje.

Rijn Vogelaar is de oprichter van de Superpromotor Academy. Hij richt zich op de evolutie van enthousiasme. Rijn gelooft erin dat je enthousiasme kan sturen en dat heeft een positieve impact op de manier hoe we met elkaar omgaan. Hij ziet dat de bedrijven die sturen op enthousiasme niet alleen succesvoller worden, maar ook klantgerichter en deze bedrijven zullen zich maatschappelijk verantwoorder gaan gedragen.

In de presentaties en trainingen van Vogelaar leer je begrijpen wat enthousiasme betekent en hoe dit de wereld vooruit helpt. Onderwerpen als klantgerichtheid, medewerker motivaties en het stimuleren van de samenwerking kunnen besproken worden in een presentatie. ‘’In overleg met de opdrachtgever pas ik m’n presentie aan qua onderwerpen, interactiviteit en lengte. Ik verwerk graag specifieke informatie van de organisatie of de branche.’’, aldus Rijn Vogelaar.

Naast de presentaties en trainingen heeft Vogelaar vier boeken uitgebracht; De Superpromotor, De Enthousiasme Trilogie, Negativiteit Mania en De Euforie van wankel evenwicht -selectie van gedichten-.

Matijn Wijn -oprichter van Depot Noord- heeft de workshop van Vogelaar gevolgd. Hij vond het een origineel concept en tot de dag van vandaag gebruikt Matijn de informatie van Superpromotor Academy.

Wij hebben Rijn mogen ontmoeten en heeft ons, net als de gasten in Depot Noord, geïnspireerd.