Privé kok Geert Heester

Privé kok Geert Heester, heeft zijn strepen verdiend bij verschillende Rotterdamse restaurants, zoals Zilt, Leipzig, Lulu en Restaurant de Euromast. Om vaker bij zijn gezin te kunnen zijn geeft Geert momenteel les aan de dagopleiding van het Zadkine college. Bij Depot Noord heeft Geert zijn draai gevonden door workshops te geven of te koken voor een select gezelschap in de vorm van private dining.

Italiaanse, Franse en Spaanse kookworkshops

Onder begeleiding ga je gezamenlijk aan de slag met een aantal recepten. Terwijl je je eigen maaltijd aan het bereiden bent, spijkert Geert je verschillende snijtechnieken bij en deelt hij graag zijn kennis over voeding met je. Van te voren stemmen we samen af hoe je de culinaire avond ingevuld wilt hebben, denk hierbij aan:

  • de keuze van het menu

  • wat je wilt leren

  • hoe lang je ongeveer bezig wilt zijn

Oesterworkshop

In het pand van Depot Noord bevinden zich meerdere bedrijven, waaronder Oestercompagnie. Oestercompagnie is gespecialiseerd in oesters en geeft ook oesterworkshops. Onder de bezielende begeleiding van een professionele oesterman leer je oesters openen, krijg je uitleg over de verschillende oestersoorten, waar ze vandaan komen en met welke wijn je ze het beste kunt combineren. Tijdens de oesterworkshop komt niet alleen de theorie aan bod. Het is de bedoeling dat je veel proeft (zowel rauwe als warme oesters) en diverse wijnen drinkt.

Wijnproeverij

Rien van der Meulen, Register Vinoloog en een van de 15 Weinakademikers uit Nederland. Hij werkte jarenlang als sommelier bij gerenommeerde restaurants zoals de Moerbei in Warmond. Rien heeft een voortreffelijke smaak en verstaat dan ook de kunst om een heerlijke wijn-of champagneproeverij te verzorgen.

Tijdens de wijnproeverij komen uiteraard Franse en Italiaanse wijnen aan bod, maar ook de nieuwe wereld wijnen worden belicht. In overleg met jou stelt Rien een programma samen wat past binnen jouw budget en wensen. Een ontspannen manier om elkaar beter te leren!

Vergaderen       MT-overleg       Brainstorm      Lunch       Workshops       Private dining

RESERVEREN