Private Dining

Eten is verbinden

Vis met garnituur op een bord

Beleef het seizoen

Dit najaar en in de wintermaanden biedt Depot Noord de mogelijkheid voor private dining, ofwel dineren in een privésetting. Je bent welkom met je eigen groep, of dat familie, vrienden of collega’s zijn, maakt niet uit. De ruimte is ingericht volgens de RIVM richtlijnen. Concreet betekent dat dat je anderhalve meter uit elkaar zit en desgewenst zijn er perspex spatschermen in de ruimte aanwezig. Bij private dining hoort niet alleen een privéruimte, maar ook een privé kok. Onze – ervaren en veelzijdige – chef stelt in overleg met jou een menu samen, met als doel het iedereen naar wens te maken, rekeninghoudend met speciale dieetwensen.

Wat kan je van Private Dining verwachten?

Ons doel is jou en je gasten een onvergetelijke avond te bezorgen waar je lang met veel plezier op terugkijkt. Het welkom is hartelijk en warm, want we ontvangen je met champagne, oesters én verschillende amuses. Vervolgens ga je aan tafel en het enige wat je hoeft te doen is genieten. Van te voren hebben wij -in overleg met jou- een menu samengesteld en de bij de gerechten passende wijnen uitgezocht. Voel je niet bezwaard om bij iedere gang te speechen, een lied in te zetten, of muziek te draaien. Hiervoor zijn een mediabox, platenspeler én Smart tv aanwezig. Dat is het fijne van private dining; je kunt een eigen invulling aan de avond geven.

Lamskotelet van de grill voor Private Dining in Depot Noord
Mooi gedekt tafel

Behaaglijk en intiem

Soms vraagt de gelegenheid om een intieme setting. Een locatie waar jij en je gezelschap in een huiselijke sfeer kunnen dineren. Waar je ontspannen bij elkaar kan zijn. Waar het eten een boven gemiddeld niveau heeft. En waar privacy een vereiste is.

Betoverende sfeer

De sfeer in Depot Noord is informeel, maar de service, het eten en de aankleding zijn in tot de puntjes geregeld. Als de gelegenheid vraagt om een intieme setting, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Dat is het mooie van private dining, jij geeft aan wie er in het orkest spelen, wij pakken het stokje op en slaan de maat.

Tijdens kantooruren kun je ons ook direct bellen op 010-8208 753

Aardbei-merenguetaart voor private dining
Mooi gedekt tafel zoomed in foto

Kom jij binnenkort bij ons dineren?

Wacht niet langer en reserveer direct

Scroll naar boven