UNIEKE TRAININGSLOCATIE

In de luwte van het Liskwartier en het bedrijvige Oude Noorden, vind je onze historische bakkersfabriek, Depot Noord. Dé trainingslocatie van Rotterdam. Hier ontzorgen we jou en je team zodat je ongestoord het beste uit je dag haalt. Terwijl jij aan het trainen bent, ontfermen wij ons over jou met koffie en thee, vers fruit, gekoeld water en … home made taart, want om te trainen moet je wel gefocust kunnen zijn. Jij bent de regisseur en geeft aan hoe je het wilt hebben. Wij zorgen dat het klaar staat.

Maar er is meer. Voel je welkom als je wilt blijven lunchen! We verwennen je met knapperend vers brood, huisgemaakte soep en salade. Met dieet wensen en/of allergieën houden we graag rekening.

AMUSEMENT, LEREN, ONTSPANNING EN ESTHETIEK

Onze trainingslocatie is geschikt voor tal van opstellingen, boardroom, carré- of  u-vorm.  We maken er ook net zo lief een vertrouwd schoollokaal van. Onze potloden met gummetje zijn inmiddels een gewild collectors item.

Lijkt Depot Noord misschien nog wel het meest op een grote woonkeuken, Vergis je niet!

Volgens de Amerikaanse economen Pine & Gilmore, die onderzoek deden naar de werkomgeving, wordt een optimale omgeving gevoed vanuit vier domeinen: amusement, leren, ontspanning en esthetiek. In ons interieur komen deze vier pijlers samen zodat ze een optimale beleving kunnen bewerkstelligen.

TRAININGSLOCATIE MET ALLE FACILITEITEN

Het begint al als je het monumentale pand inloopt en de eerste klanken van een ouderwetse grammofoon je tegemoet komen. Terwijl je jezelf installeert en de andere deelnemers binnendruppelen, kan je wegdromen in de uiteenlopende boeken uit de boekenkast. Denk hierbij aan kook-, kunst- en inspiratieboeken. De ruimte op zich nodigt uit tot creativiteit door de eclectische inrichting. Overigens zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals Smart-TV, laptop, microfoons, en twee flipovers, zodat je zelf niets mee hoeft te nemen.

TRAININGSLOCATIE

Kortom, zoek je een verfrissende trainingslocatie waar je je thuis voelt? Loop binnen om de sfeer te proeven, een afspraak maken kan ook.

Wees welkom!

  • Uitstekend bereikbaar

  • Moderne faciliteiten

  • Monumentaal pand

  • Mogelijkheid lunch/diner/borrel

Vergaderen       MT-overleg       Brainstorm      Lunch       Workshops       Private dining

RESERVEREN