Trainingslocatie Rotterdam

Als het om aandacht gaat!

Verse taart met sinaasappel bij trainingslocatie Depot Noord
Crudité
Taart uit eigen keuken
Huisgemaakte soep & salade

Unieke trainingslocatie

Op zoek naar trainingslocatie Rotterdam? Onze trainingslocatie is geschikt voor tal van opstellingen, boardroom, carré- of  u-vorm.  We maken er ook net zo lief een vertrouwd schoollokaal van. Ook is het mogelijk om vanaf afstand in te loggen en met behulp van de nieuwste vergadertools probleemloos deel te nemen aan de training of vergadering.

Terwijl jij aan het trainen bent, ontfermen wij ons over jou met koffie en thee, vers fruit, gekoeld water en … home made taart, want om te trainen moet je wel gefocust kunnen zijn. Jij bent de regisseur en geeft aan hoe je het wilt hebben. Wij zorgen dat het klaar staat.

Maar er is meer. Voel je welkom als je wilt blijven lunchen! We verwennen je met knapperig vers brood, huisgemaakte soep en salade. Met dieet wensen en/of allergieën houden we graag rekening.

Hybride trainen met videoconferentie tool

Vanaf onze trainingslocatie Rotterdam kunnen medewerkers deelnemen, vanuit welke locatie dan ook. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw business doorgaat en er efficiënt gewerkt wordt. Depot Noord biedt die mogelijkheid door de ideale vergaderomgeving te scheppen. Met behulp van een volgcamera en versterkte microfoon kunnen de thuiswerkers inloggen en deelnemen aan de training of vergadering. De camera focust automatisch op degene die aan het woord is in de zaal, zodat degene die op afstand meekijkt gelijk ziet wie er aan het woord is. Deze efficiënte manier van werken verhoogt de interactie en productiviteit.

Jonge vrouw tijdens een workshop
Verhoogt de productiviteit
Vergadert efficiënter
Werkt op afstand
Ouderwetse platenspeler bij Trainingslocatie Depot Noord in Rotterdam
Smart TV
Flipovers
Grammofoon

Een Trainingslocatie Rotterdam met alle faciliteiten

Het begint al als je het monumentale pand inloopt en de eerste klanken van een ouderwetse grammofoon je tegemoet komen. Terwijl je jezelf installeert en de andere deelnemers binnendruppelen, kun je wegdromen in de uiteenlopende boeken uit de boekenkast. Denk hierbij aan kook-, kunst- en inspiratieboeken. De ruimte op zich nodigt uit tot creativiteit door de eclectische inrichting. Overigens zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals Smart-TV, microfoons, en twee flipovers, zodat je zelf niets mee hoeft te nemen

Review

Geloof ons niet op ons woord, maar zie en hoor wat onze klanten ervan vinden!

Als je hier ’s morgens binnenkomt als trainer, dan staat er een kopje koffie voor je klaar. Dat vind ik ongekende luxe. Je voelt je hierdoor heel welkom. Het is super prettig dat als de deelnemers binnenkomen er iemand is die ze welkom heet en die zegt: ”Hey, goedemorgen wil je wat drinken?” Er staat ook altijd muziek aan. Ik vind de ruimte onwijs prettig, het is gezellig, er zit een eigen keuken in, waardoor we onze eigen gang kunnen gaan. Het scherm werkt prima, we kunnen onze laptop verbinden met Airplay. Ik moet ook zeggen dat we hele lekkere taart krijgen.
Wij zijn hartstikke tevreden en het is super fijn om hier training te geven!
Vaas met witte en gele bloemen en bronzen beeld

Verzorg jij binnenkort bij ons een training?

Kortom, zoek je een verfrissende trainingslocatie waar je je thuis voelt? Loop binnen om de sfeer te proeven, een afspraak maken kan ook.

Wees welkom!

Scroll naar boven