Vergaderlocatie Rotterdam Centrum

about us

Onze vergaderruimtes dragen positief bij aan het succes van een vergadering, training of andere bijeenkomst. Allereerst vertoef je in een mooie gerestaureerde bakkersfabriek. Dit gebouw is met veel liefde en aandacht voor detail gerestaureerd en ingericht en voelt als een huis weg van thuis. De stoelen zitten fijn. Er is meer dan voldoende dag daglicht. De kunst is inspirerend. De boeken nodigen je uit tot een gesprek met de medewerkers. En niet geheel onbelangrijk, de koffie is van topkwaliteit. Onze vergaderlocatie Rotterdam Centrum is een plek waar je je goed voelt ook mede door de kleinschaligheid en de persoonlijke service.

Sfeervolle ambiance

In beide ruimtes hebben we de ideale situatie gecreëerd om te leren, te lezen, te denken en te doen. Over elk detail is nagedacht. Er is licht, ruimte en comfort. De sfeervolle ambiance zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Hierdoor ontstaat er sneller verbinding. Ook stimuleert onze sfeervolle ambiance je om actief een bijdrage te leveren aan een training of vergadering. Iedere ruimte zorgt voor een ander gevoel door de inrichting en de decoratie. Eén aspect is natuurlijk hetzelfde voor alle ruimtes in deze vergaderlocatie Rotterdam centrum en dat is de verzorging. Ons team zorgt dat het u gedurende de dag aan niets ontbreekt.

Richtlijnen RIVM

Vanzelfsprekend hebben wij alle ruimtes coronaproof gemaakt volgens de richtlijnen van het RIVM. Organiseer je een training, vergadering of cursus? Deze vergaderlocatie Rotterdam centrum geeft keus in 2 ruimtes voor groepen tot 12 personen in een persoonlijke en inspirerende omgeving. Te huur per dag of dagdeel, eenmalig of voor een langere periode. ’s Avonds of in het weekend een ruimte nodig of meerdere ruimtes tegelijkertijd nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Al onze zalen zijn voorzien van wifi, een beamer met scherm en een flip-over met stiften. Van digibord tot catering en van geluidsset tot podium alles is aanwezig, vraag naar de mogelijkheden. Ook technische assistentie, om alles vlekkeloos te laten verlopen, is mogelijk. We horen graag wat je wensen zijn, dan maken we een offerte op maat.

Vraag & Antwoord.

Ja, in de nabije omgeving zijn meerdere plekken beschikbaar.

Vergaderlocatie Rotterdam Centrum zit 8 minuten lopen vanaf Station Noord

Op de Benthuizerstraat is een parkeergarage. Deze is op 5 minuten

   loopafstand.

Natuurlijk kan dat. Onze Entresol is daar helemaal op ingericht met de nieuwste systemen

Scroll naar boven