Vergaderlocatie Rotterdam

Centraal gelegen en van alle gemakken voorzien!

Vergaderlocatie Rotterdam

Depot Noord heeft twee vergaderruimtes. In een van onze ruimtes is een professionele
keuken aanwezig. Deze flexibele werkruimtes zijn te boeken voor verschillende activiteiten,
zoals besloten mt-vergaderingen, trainingen, heisessies, of private diners.

Schermafbeelding 2022-03-28 160449
wand02
10
warm mint

Vergaderlocatie in hartje Rotterdam

Door de ontspannen sfeer is het goed toeven en fijn werken in vergaderlocatie Depot Noord. Je raakt geïnspireerd door de inrichting, de persoonlijke service en de energie die van onze medewerkers uitgaat.
Je kunt bij ons terecht voor vergaderingen, brainstormsessies, heidagen, trainingen, private dining & (kook)workshops.

Onze gasten koppelen aan ons terug dat de setting van Depot Noord hun aanspreekt. Graag nodigen wij je uit om binnen te lopen bij onze vergaderlocatie Rotterdam om dit te ervaren. 

Reviews over vergaderen in rotterdam

Geloof ons niet op ons woord, maar zie en hoor wat onze klanten ervan vinden!

Depot Noord
– Als het om meer dan werken gaat –

Als je de volle 100 procent aandacht wilt geven aan je team, doe je dat op een locatie waar je niet afgeleid wordt door mail, telefoon of een ‘snelle’ vraag van een collega. In de video vertellen twee klanten waarom ze graag werken in Depot Noord. Wees welkom en ervaar de sfeer.

Als je hier ’s morgens binnenkomt als trainer, dan staat er een kopje koffie voor je klaar. Dat vind ik ongekende luxe. Je voelt je hierdoor heel welkom. Het is super prettig dat als de deelnemers binnenkomen er iemand is die ze welkom heet en die zegt: ”Hey, goedemorgen wil je wat drinken?” Er staat ook altijd muziek aan. Ik vind de ruimte onwijs prettig, het is gezellig, er zit een eigen keuken in, waardoor we onze eigen gang kunnen gaan. Het scherm werkt prima, we kunnen onze laptop verbinden met Airplay. Ik moet ook zeggen dat we hele lekkere taart krijgen.
Wij zijn hartstikke tevreden en het is super fijn om hier training te geven!

Wat eerst een verwaarloosd pand was dat 10 jaar leeg stond, is nu een sfeervolle vergaderplek. Het karakteristieke gebouw is een combinatie van licht, staal en hout.  Klanten komen aan het einde van de dag naar ons toe om te vertellen dat ze zo ontspannen hebben kunnen werken waardoor ze zichzelf konden zijn. Het voelt informeel, maar is strak georganiseerd.

De vrijheid die je krijgt, geeft je de gelegenheid om te zijn wie je bent, Vergaderen Rotterdam.

Vergaderen Rotterdam

Wil je een vergadering houden in Rotterdam? En ben je op zoek naar stijl, rust en gastvrijheid van bijbelse proporties? Lang geleden bedachten Matijn en Juliette het concept van Depot Noord.Hun voornaamste doel was om vergaderen in Rotterdam sjiek te maken.

Ben je benieuwd of ze aan deze eisen voldaan hebben? Aarzel niet en boek je vergadering in Rotterdam bij Depot Noord.


nieuws & blogs

Binnentuin Depot Noord
Lis kwartier

Fris Groen

Op steeds meer plekken in Rotterdam zie je groen verschijnen. Kleurrijke geveltuintjes, daken die beplant zijn met mossen en boomspiegels die omgetoverd zijn in tulpenparadijsjes.

Lees verder »
Alice Wiegers Wonderland
Coach

HELDERE GRENZEN

Met de training Heldere Grenzen door Alice Wiegers, zet je de volgende stap in jouw persoonlijk leiderschap. Je duikt diep in wat voor jou belangrijk is in

Lees verder »
Scroll naar boven